Două pentru weekend

Două pentru weekend ep. 15

Două sitcom-uri (comedii de situaţii) sunt recomandările acestui weekend.

Impastor (SUA-2015) – Nota 7.5

impastor-2

Genul serialului: Comedie

Ajuns la sezonul 2, Impastor e un serial captivant cu o intrigă simplă, dar care oferă situaţii savuroase în unele momente.

Un personaj care fuge de cămătari şi de o viaţă complicată în care e plin de datorii fură identitatea cuiva şi se trezeşte un pastor gay într-un mic orăşel de provincie.

impastor-4Serialul speculează destul de bine povestea de bază, faţă de alte comedii unde, cu un subiect mult mai promiţător nu s-a reuşit mare lucru.

Michael Rosenbaum (Lex Luthor din serialul Smalville) joacă excelent rolul trişorului care se pretinde a fi un om al Domnului.

Actori – 8

Muzică – 7

Imagine – 7

Scenariu – 8

———-

Kevin can wait (SUA – 2016) – Nota 6

kevin-1

Genul serialului: Comedie

Nu e o comedie de top deşi Kevin James (actorul principal) este cunoscut pentru acest tip de seriale din The King of Queens.

În Kevin can wait, un poliţist pensionat se plictiseşte de viaţa oferită de canapea şi televizor şi încearcă să-şi creeze tot felul de aventuri în care-i implică şi pe cei din jur, cum ar fi soţia şi cei trei copii, prietenii sau foştii colegi.

Este un sitcom clasic din toate punctele de vedere. De la cum sunt create personajele până la situaţiile cu care se confruntă. Pe alocuri parcă şi glumele sunt din serialele de gen ale anilor ’80, dar are şi momente mai bune şi poate fi relaxant pentru cei care caută o comedie fără pretenţii.

Actori – 6.5

Muzică – 6

Imagine – 7

Scenariu – 6.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *