Două pentru weekend

Două pentru weekend – ep. 2

Din categoria două recomandări pentru weekend astăzi avem un film controversat bazat pe DC (Detective Comics) comic-books și un film spaniol.

Suicide Squad ( Banda sinucigașilor – 2016) – Nota 7.5

Sin-ttulo-1-3-700x500

Gen: Aventură, Comedie, Bazat pe DC comic books

Pot spune că mă așteptam la ceva mai mult dar în niciun caz nu sunt dezamăgit de acest film. Are multe review-uri slabe și a scăzut vertiginos de la nota 8 pe care o avea inițial pe IMDB undeva spre 6.9 dar sincer nu știu cu ce gânduri se duc oamenii la un film bazat pe DC comic-books. E adevărat că de la Batman Begins (2005) și mai târziu Watchmen (2009) s-a schimbat atmosfera filmelor DC comics dar nu înseamnă ca Suicide Squad este realizat slab sau că te plictisește.

squad3Totuși sunt un pic dezamăgit de Jared Leto (The Joker) care parcă încearcă prea mult să fie cât mai „creepy”. Poate că eu mă așteptam la altceva din partea lui și am pierdut aspectele pozitive ale interpretării. În schimb am rămas extrem de încântat de personajul creat de Margot Robbie (Harley Quinn). O văd pe actriță cu mare potențial în câștigarea unor viitoare oscaruri.

Soundtrack-ul excelent și bine integrat.

Actori – 7.5

Muzică – 9

Imagine – 9

Scenariu – 7

——————————

To steal from a thief (2016) – Nota 7.5

To Steal From A Thief 2016 (720p) Spanish

 

Gen: Thriller, Polițist

Când vorbim de filmele spaniole în niciun caz nu ne gândim la genul thriller sau polițist. Uite că acest film realizat de spanioli reușește să creeze o atmosferă captivantă cu un buget ce pentru hollywood ar părea o glumă – 6 milioane de dolari.

Un grup de hoți conduși de un bărbat numit El Uruguayo (excelent interpretat de Rodrigo De La Serna) pătrund într-o bancă din Valencia cu scopul de a o jefui.  De aici povestea o cotește pe un drum la care nu ne-am aștepta.

To Steal From A ThiefDeși are pe alocuri, poate, mai multe dialoguri decât ar trebui, filmul te prinde și te ține atent până la final. Iar jocul actorilor este excelent și ajută mult scenariul.

Actori – 9

Muzică – 6.5

Imagine – 9

Scenariu – 7.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *