Două pentru weekend

Două pentru weekend – ep. 20

Recomandările de astăzi sunt două seriale de comedie, ambele din 2016.

The good place (SUA – 2016) – Nota 7.5

 

Genul serialului: Comedie

După ce moare, Eleanor (Kristen Bell) ajunge într-un loc numit “The good place”, un fel de Rai pentru cei care au făcut fapte bune în timpul vieţii. Chiar din primul episod aflăm că lucrurile nu sunt ce par a fi, motiv care duce la o întreagă serie de întâmplări comice.

Un serial pentru cei care plac tipul de umor de situaţii şi pentru cei cărora le-a plăcut Kristen Bell în “Forgetting Sarah Marshall (2008)”.

Recomand cu plăcere această comedie, nu doar pentru dialoguri şi situaţii ci şi pentru că intriga e originală şi interesant construită.

Actori – 7.5

Muzică – 6.5

Imagine – 7

Scenariu – 7.5

—————————————–

Man with a plan (USA – 2016) – Nota 6.5

Genul serialului: Comedie

Un serial plin de clişee dar simpatic mai ales datorită lui Matt LeBlanc (Joey din Friends) care nu şi-a pierdut umorul şi charisma nici la cei 50 de ani pe care i-a împlinit anul acesta.

Un tată rămâne acasă să crească cei trei copii în momentul în care soţia se întoarce la lucru. Cam de-aici porneşte povestea acestui serial, care, aşa cum spuneam, nu e foarte original.

Cu siguranţă nu se compară cu Friends dar pentru un serial de familie reuşeşte să-şi atingă scopul şi să ne facă să zâmbim, în timp ce privim relaxaţi pe canapea.

Actori – 7

Muzică – 6

Imagine – 6.5

Scenariu – 5.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *