Două pentru weekend

Două pentru weekend – ep. 30

Un serial SF/Mystery  ajuns la al doilea sezon şi unul de comedie, ce s-a lansat chiar săptămâna trecută, sunt recomandările acestui weekend.

Wayward Pines (SUA – 2015) – Nota 8

Genul serialului: SF, Mister, Dramă

Produs de M. Night Shyamalan despre care spuneam că a dat lovitura cu filmul Split (cel puţin din punct de vedere financiar)  şi bazat pe trilogia cu acelaşi nume a autorului Blake Crouch, Wayward Pines este unul  din puţinele seriale care te şochează când ajunge într-un punct în care n-ai nicio idee că va ajunge.

Nu am vrut să-l recomand pentru că încă nu se ştie dacă FOX va mai continua serialul cu al treilea sezon, pentru că e o diferenţă imensă între primele două sezoane.

Primul sezon creşte extraordinar şi te lasă cu ochii măriţi şi fălcile căzute datorită evoluţiei poveştii, după care, în al doilea sezon serialul devine unul mediocru, cu mici excepţii.

Oricum pentru fanii serialelor SF, dar nu numai, ar putea fi o surpriză foarte plăcută, mai ales că nu e din genul hard SF.

Misterul e predominant aşa că pregătiţi-vă pentru un weekend în care să fiţi năuciţi dacă alegeţi să vizionaţi măcar primul sezon al acestui serial.

Actori – 8

Muzică – 8

Imagine – 7

Scenariu – 8.5

——————————————————-

Making History (SUA – 2017) – Nota 7

Genul serialului: Comedie

Serialul a avut lansarea episodului pilot la începutul lui Martie 2017 aşa că mai nou de atât nu se poate.

În general cred că e bine să aştepţi să vezi mai multe episoade dintr-un serial până când poţi spune că merită să-l recomanzi, dar am făcut o excepţie.

Making History mi s-a părut funny şi cu ceva potenţial, mai ales că e o comedie un pic diferită.

Trei prieteni din secole diferite, aduşi laolaltă de o maşină a timpului, de iubire sau curiozitate, pornesc într-o aventură în incercarea de a schimba cursul istoriei.

Premiza e diferită faţă de sitcom-urile obişnuite aşa că îl recomand celor care vor şi un alt tip de comedie.

Personal cred că va evolua chiar mai bine decât a început aşa că mă aştept la note crescute pe IMDB şi review-uri mai bune.

Actori – 7

Muzică – 6.5

Imagine – 7

Scenariu – 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *