Două pentru weekend

Două pentru weekend – ep. 34

Cele două recomandări ale weekend-ului sunt două seriale de comedie aflate la primul sezon.

Trial & Error (SUA – 2017) – Nota 8

Genul serialului: Comedie

Mereu mă întrebam dacă o să mai văd seriale de comedie în care gândirea, acţiunile şi stilul de a fi al personajelor sunt parodiate până la extrem.

Avem un personaj central normal în jurul căruia se învârt tot felul de caractere aberante, iar contrastul dintre ele creează umorul.

Deşi Trial & Error nu se ridică la nivelul unora din aceeaşi categorie de seriale de comedie, ca şi stil l-am putea asemana cu Friends, Curb your enthusiasm, Modern Family, The Office sau A treia planetă de la soare. La ultimul titlu probabil m-am dus cu gândul pentru că unul din actorii care joacă în Trial & Error a jucat şi în cel menţionat mai sus, mai exact John Lithgow.

Dacă săpăm şi mai adânc putem vedea că unul dintre producători chiar a scris scenarii pentru primele sezoane din Friends.

Are momente în care râzi instant datorită reacţiilor personajelor, nefiind o comedie clasică de situaţii, cu râsete pe bandă.

Recomand cu mare plăcere acest serial ce a ajuns pe la jumătatea primului sezon.

Actori – 8.5

Muzică – 7

Imagine – 7

Scenariu – 8.5

—————————————————–

Imposters (SUA – 2017) – Nota 7.5

Genul serialului: Comedie, Dramă, Mister

O comedie neagră cu accente dramatice şi cu un început destul de trist, dar care păstrează nuanţele umoristice prin hazul de necaz evidenţiat sau prin situaţiile complexe şi neaşteptate în care ajung protagoniştii.

Intriga e destul de simplă dar cu mult potenţial. O tânără păcăleşte bărbaţi făcându-i să se îndrăgostească de ea şi să ajungă rapid la căsătorie pentru a le goli toate conturile imediat după. Şi evident, pentru a fugi cu banii.

Serialul are o temă asemănătoare cu filmul Heartbreakers (2001) cu Sigourney Weaver şi Jennifer Love Hewitt, doar că se ramifică în mult mai multe direcţii.

Mă aştept ca Imposters să devină din ce în ce mai urmărit având în vedere că e abia la primul sezon.

Actori – 8

Muzică – 8

Imagine – 7

Scenariu – 7.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *