facebook

Două pentru weekend – ep. 4

Cele două recomandări de astăzi sunt un film de animație perfect pentru toată familia și un documentar cu și despre viața unuia dintre cei mai mari jucători de poker din lume, care întâmplător este de origine română.

The secret life of pets – Singuri acasă (SUA – 2016) – Nota 7.5

The-Secret-Life-Of-Pets

Genul filmului: Animație, comedie, aventuri, familie

Un film perfect pentru o seară în familie pentru că e plăcut și pentru copii dar și pentru adulți.

Comediantul Louis C. K. este vocea personajului principal, cățelușul Max, care este fericit alături de stăpâna lui până aceasta se hotărăște să mai aducă un câine acasă. Motiv din cauza căruia Max dar și alte animăluțe vecine de bloc ajung într-o aventură nedorită, plină de peripeții.SLOP10-e1466723670216

Recomand cu plăcere pentru o seară relaxantă de weekend.

Actori (Voci) – 8.5

Muzică – 7

Imagine – 7

Scenariu – 8

——————————————————-

KidPoker (SUA – 2015) – Nota 8.5

why-the-kid-poker-documentary-brought-me-to-tears

Genul filmului: Documentar, biografic

Filmul prezintă viața unuia dintre cei mai mari jucători de poker din lume, care întâmplător este de origine română: Daniel Negreanu.

Părinții lui, plecați din România în Canada în 1967, au început de jos și au reușit să ajungă la un nivel decent de trai pentru a-și crește cei doi băieți, pe Mike și Daniel.

1200x-1Aflăm din film despre faptul că au respectat tradițiile românești, cum ar fi tăierea moțului la 1 an, dar și despre determinarea incredibilă pe care a avut-o Daniel Negreanu de a merge mai departe în momentele când pierdea toți banii la poker și trebuia sa o ia de la 0.

Daniel Negreanu nu este doar un jucător recreațional de poker ci un profesionist cu gândire ordonată și matematică, fără de care nu ar fi ajuns să câștige peste 30 de milioane de dolari din acest joc.

Deși în România mulți asociază poker-ul cu degenerarea și ruina, în acest documentar pot vedea că se înșeală și că cifrele spun cu totul altceva atunci când jocul e tratat profesionist.maxresdefault

Recomand filmul celor pasionați de poker dar și celor care sunt interesați de viața unui mare campion, cu suișurile și coborâșurile ei, precum și de felul în care funcționează mintea lui Daniel Negreanu atât la masa de poker dar și în afara ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *