facebook

Never give up! Never surrender! Simona! Halep!

Simona Halep tocmai  ne-a oferit o lecţie de determinare în această seară când a reuşit să câştige meciul împotriva Svitolinei după ce era condusă cu 6-3 şi 5-1!

Nu o să intru în detalii tehnice, dar a revenit jucând fantastic, a pus stăpânire pe meci şi pe psihicul Elinei Svitolina, reuşind să întoarcă jocul cu o determinare ieşită din comun, spulberând-o pe Svitolina în decisiv cu 6-0!

Am mai scris despre Halep şi anul trecut când citeam involuntar toate postările unor troli penibili şi ajunsesem să nu mai suport să ascult gâlgâielile tuturor mâncătorilor de căcat.

Troli care există pe această planetă doar pentru a critica reuşitele altora, ei nefiind în stare să păşească în afara mocirlei mediocrităţii în care  au învăţat să trăiască zi de zi.

Dar nu vreau să fie o postare cu vibraţii negative despre nişte terminaţi învăţaţi doar să critice, ci să aduc un laudatio reuşitei pure. Determinării. Sângelui rece şi ideii de a nu renunţa când eşti la pământ.

Vreţi un coach motivational? Nu mai mergeţi la conferinţe de genul. Priviţi meciul lui Halep şi veţi avea energia necesară încât să vă sculaţi din “somnul cel de moarte” şi să spuneţi: “Da! Se poate!”

Determinarea de care a dat dovadă Halep este mai mult decât o lecţie de tenis. Este o lecţie de viaţă. Maniera prin care să reuşeşti. Comportamentul unui învingător.

Ştiu că reuşita e a ei şi nu a românilor în general dar e mai uşor să fii motivat de vecinul de lângă tine decât de străinul de peste ocean.

Eu sunt un oarecare, dar vreau să-i mulţumesc Simonei pentru lecţia de astăzi, pentru emoţiile incredibile pe care m-a făcut să le trăiesc şi pentru dulcele gust al reuşitei aproape imposibile pe care am ajuns să-l simt şi eu, chiar dacă nu am vreo legătură directă cu ea.

Morala e clară. Vrei să reuşeşti? Never give up! Never surrender!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *