facebook

Două pentru weekend – ep. 54

Două seriale pe care le puteṭi găsi pe Netflix sunt recomandările acestui weekend.

Limitless (SUA – 2015) – Nota 8

Deṣi a fost foarte bine primit de public, trebuie să spun că serialul a fost anulat după primul sezon de 22 de episoade, dar sunt multe voci care spun că e posibil să fie reluat cu un alt producător în spate.

Aṣa că serialul e pentru cei pe care nu-i deranjează să vadă un singur sezon ṣtiind că e posibil să nu mai existe o urmare.

Îl recomand pentru că e foarte bine realizat, te captivează ṣi în acelaṣi timp te ṣi relaxează.

Serialul se bazează pe filmul cu acelaṣi nume din 2011, ambele pornind de la romanul techno-thriller “The dark fields” scris de Alan Glynn  în 2001.

Scenariul urmăreṣte povestea unui tânăr de 28 de ani care descoperă o pastilă miraculoasă care pentru 12 ore după ce e luată îl face, practic, cea mai inteligentă persoană de pe planetă.

Cu această nouă abilitate ajunge să lucreze pentru FBI, dar bineînṭeles că există efecte secundare ṣi cu o astfel de putere nu ai cum să nu-ṭi creezi inamici.

Aṣadar serialul e plăcut ṣi te îndeamnă după fiecare episod să te uiṭi la următorul.

Actori – 8

Muzică – 8

Imagine – 7.5

Scenariu – 8

——————————————————–

The Ranch (SUA – 2016) – Nota 6.5

Un serial la care să te uiṭi doar dacă nu prea ai ce vedea sau eṣti fanul lui Ashton Kutcher sau Danny Masterson (ambii au jucat în That ‘70s show).

Serialul îṣi are acṭiunea undeva la o fermă din Colorado unde personajele sunt fermieri tipici americani.

E un serial de comedie, dar nu e genul care să te atragă din primul episod. Glumele mai bune apar mai târziu, iar râsul e provocat de cele mai multe ori de reacṭiile celor doi actori de care scriam mai sus ṣi nu de poante în sine.

Oricum, primele trei sezoane se pot găsi în totalitate pe Netflix aṣa că cel puṭin un weekend puteṭi sta liniṣtiṭi pentru că avedṭi ce urmări.

Actori – 8

Muzică – 6

Imagine  – 6

Scenariu – 6.5

One Reply to “Două pentru weekend – ep. 54”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *