facebook

PNL o ia, uşor, pe urmele PNŢ-CD. Se pare că îşi doreşte cu ardoare să dispară

rifai-gorghiuDragi liberali, când votanţii voştri aşteaptă veşti legate de intrarea lui Cioloş în partid, cum poate să vă treacă prin cap să ieşiţi în faţă cu personaje ca Denise Rifai?!

Pentru numele lui Dumnezeu, CINE ia decizii acolo? Tot anul ăsta nu aţi făcut decât să vă bateţi joc de susţinătorii voştri luând nişte hotărâri idioate de-a dreptu’.

Înainte de alegerile locale aţi distrus imaginea PNL din Bucureşti (şi nu numai) când aţi schimbat candidaţii ca pe şosete. I-aţi scos în faţă pe Buşoi, pe urmă pe Orban şi pe Marian Munteanu ca în final să vă stabiliţi la Predoiu.

Acum ce v-aţi gândit voi. “Îl avem pe Cioloş în plan, da’ până să intre în partid hai s-o aducem pe Denise Rifai, că doar cine poate să reprezinte valorile liberale mai bine decât ea?”

Sunt atâtea femei extraordinare care s-ar putea alătura unui partid istoric, iar voi v-aţi gândit la un nume indezirabil, de care “s-a făcut mişto” mult timp pe internet, nume practic nemarketabil, cel puţin în politică.

Concluzia mea este că cineva acolo e decis să distrugă PNL sau e atât de prost încât e convins că partidul va rămâne la 30% indiferent de deciziile pe care le ia.

Aveţi grijă, dragi liberali! Istoria are tendinţa să se repete. Un partid mai mare decât al vostru şi cu mult mai multă susţinere de tip emoţional a fost ras din politică  fără drept de apel.

Aşa că, de-acum încolo, gândiţi înainte de a lua decizii.

Şi rugaţi-vă să nu fie prea târziu.

One Reply to “PNL o ia, uşor, pe urmele PNŢ-CD. Se pare că îşi doreşte cu ardoare să dispară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *