facebook

Două pentru weekend – ep. 53

Recomandările de astăzi sunt două seriale. O comedie-dramă ṣi unul de aventură cu elemente fantasy.

Nowhere Boys (Australia – 2013) – Nota 7.5

Genul serialului: Aventură, Fantasy, Acṭiune

Ajuns la sezonul 3, serialul urmăreṣte aventurile a 4 liceeni dintr-un mic orăṣel australian.

Cei 4 adolescenṭi se pierd într-o pădure ṣi când reuṣesc să se reîntoarcă acasă, realizează că fac parte dintr-o lume în care nimeni nu-i mai recunoaṣte. Una în care nici nu s-au născut.

Lumi paralele, vrăjitorie, drame sau poveṣti de dragoste. Practic avem toate ingredientele unui serial bun, deṣi lasă mult de dorit la categoria CGI.

Cu toate astea, tinerii actori, cel puṭin din primele 2 serii, îṣi fac bine treaba. Personajele sunt bine conturate, cu personalităṭi foarte diferite dar care împreună formează un grup în care fiecare are nevoie de celălalt.

În Australia a avut mare succes în special printre cei sub 25 de ani, fapt ce confirmă că efectele vizuale nu sunt atât de importante în momentul în care povestea e captivantă ṣi castingul a fost bun.

Recomand cu plăcere celor mai puṭini pretenṭioṣi atunci când vine vorba de CGI. Nu e un serial produs la Hollywood dar merită vizionat. Cel puṭin primele două serii.

Actori – 8

Muzică – 8

Imagine – 6

Scenariu – 7

——————————————————————-

Friends from College (SUA – 2017) – Nota 7

Genul serialului: Comedie, Dramă

Un grup de prieteni ce au studiat la Harvard se reîntregeṣte când ei ajung în jurul vârstei de 40 de ani.

Deṣi au fost mereu foarte apropiaṭi, au ajuns să aibă multe secrete unii faṭă de ceilalṭi încât te întrebi cât de prieteni sunt cu adevărat.

E o comedie de situaṭii în care avem avem actori cunoscuṭi ca Keegan-Michael Kay sau Cobie Smulders pe care o ṣtim din How I met your mother.

Nu e cel mai reuṣit serial de comedie, dar există unele momente haioase, mai ales prin povestea personajului principal care trăieṣte într-o minciună continuă ṣi mai e ṣi scriitor care trebuie să-ṣi schimbe stilul de la unul de non ficṭiune pentru adulṭi către unul de ficṭiune pentru publicul YA.

Ṣtiu că pare plictisitor pentru cei care nu empatizează cu subiectul dar poate fi funny dacă îṭi place genul ăsta de poveste.

Actori – 7.5

Muzică – 7.5

Imagine – 6.5

Scenariu – 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *