facebook

Două pentru weekend – ep. 51

Două filme produse de Netflix, ambele din 2017, sunt recomandările acestui weekend.

Speech and debate (SUA – 2017) – Nota 6.5

Genul filmului: Comedie, Dramă, Musical

Un film despre şi cu adolescenţi, bazat pe o celebră piesă de teatru cu acelaşi titlu scrisă de Stephen Karam.

Trei colegi dintr-un liceu, deranjaţi şi frustraţi de lipsa de implicare sau de cenzura impusă de părinţi şi profesori formează un trio ciudat şi ajung să participe la un concurs naţional în care să se facă auziţi.

Din momentul în care începe întrunirea lucrurile o iau razna şi merg pe căi neaşteptate de cei trei prieteni.

Un film haios dar uşurel, cu momente simpatice pe alocuri, Speech and debate poate fi urmărit pe Netflix şi poate fi alegerea unui weekend în care aveţi chef de o comedie simpluţă cu tentă de musical, ce îi are ca target pe cei tineri şi foarte tineri.

Actori – 7

Muzică – 8

Imagine – 6

Scenariu – 5

——————————————————-

Win it all (SUA – 2017) – Nota 6

Genul filmului: Comedie, Dramă

Deşi se învârte în jurul gambling-ului şi al pokerului, filmul este despre decizii greşite pe care ajungem să le luăm involuntar dar şi despre cât de importantă e iubirea, familia, ce ne pot ajuta să depăşim alegerile greşite.

Un gambler înrăit e rugat de un prieten să-i păstreze o geantă cât timp respectivul stă în închisoare. Personajul nostru descoperă că în geantă se află o grămadă de bani, printre altele şi obsedat de câştigurile rapide ajunge să piardă aproape tot.

Deşi am văzut filme mult mai bune cu acelaşi subiect, Win it all are şi momentele lui hazlii şi merită văzut doar dacă nu aveţi altceva mai funny la îndemână.

Actori – 7.5

Muzică – 6

Imagine – 5

Scenariu – 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *